Sinds lange tijd is het traditie geworden voor sportclubs om fondsen te werven door middel van de verkoop van lekkernijen zoals koeken en wafels. Het is een geweldige manier om de teamgeest te bevorderen en tegelijkertijd de financiële middelen te vergroten. Voor de voetbalclub TW3000 is de koekenverkoop een belangrijke bron van inkomsten geworden en biedt het een kans voor spelers en supporters om zich actief in te zetten voor de club.

Een gezonde competitie

Een van de spannende aspecten van de koekenverkoop voor voetbalclub TW3000 is de competitie tussen de spelers. Het team dat de meeste pakketen verkoopt, zal een leuke prijs in ontvangst mogen nemen. Dit zorgt ervoor dat de spelers gemotiveerd zijn om hun best te doen en hun verkoopvaardigheden te verbeteren. Het is een gezonde competitie die niet alleen de financiën van de club helpt, maar ook het teamgevoel versterkt.

Een win-win situatie

De koekenverkoop geeft niet alleen voordelen voor de voetbalclub TW3000, maar ook voor de kopers. Door het ondersteunen van de club kunnen mensen genieten van heerlijke versnaperingen en tegelijkertijd bijdragen aan het succes van de club. Het is een win-win situatie waarbij de hele gemeenschap wordt betrokken en de voetbalclub kan groeien en bloeien.

Hoe kunt u meedoen?

Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van voetbalclub TW3000 en tegelijkertijd wilt genieten van heerlijke koeken en wafels, is meedoen aan de koekenverkoop heel eenvoudig. Selecteer hieronder welke pakketen je graag wilt bestellen samen met voor welk team. Betaal online in een beveiligde omgeving en je lekkernijen zullen enkele weken voor je klaarstaan (je ontvangt van ons een e-mail wanneer).

Waarom zou u meedoen?

Door deel te nemen aan de koekenverkoop voor voetbalclub TW3000, draagt u niet alleen bij aan een geweldige sportclub, maar heeft u ook de kans om contact te maken met andere supporters en spelers. Het is een geweldige manier om betrokken te raken bij de gemeenschap en uw steentje bij te dragen aan iets dat belangrijk is voor velen.

Koekenverkoop voor voetbalclub TW3000 – Doe mee en maak het verschil!

Doe mee aan de koekenverkoop voor voetbalclub TW3000 en ervaar hoe u kunt bijdragen aan het succes van de club. Bestel uw favoriete pakket koeken en wafels en help ons om onze doelen te bereiken. Samen kunnen we een verschil maken en ervoor zorgen dat onze voetbalclub TW3000 bloeit.

Bestellen is verplicht en kan tot 18 februari 2024